Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands
Leveringsprogramma

Goed georganiseerde logistiek

Wij leveren het juiste product, op het juiste tijdstip, op de juiste plaats. Dat vereist een goed georganiseerde logistiek. Uw producten worden zorgvuldig verpakt en voorzien van labels met praktische productinformatie, zoals artikel- en ordernummer, maar ook het kenteken of de klantnaam als u dat wenst.

Handig om uw bestellingen te traceren. Bij ons logistieke apparaat draait alles om snelheid en efficiëntie. Alle bestellingen worden snel geproduceerd en verzonden. Bij grotere series stemmen we de levertijd af met de klant. In Nederland werken we met onze eigen transportdienst en daarbuiten met betrouwbare partners.

Het juiste product!
Op het juiste tijdstip!
Op de juiste plaats!
Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Onze producten worden primair besteld door merkdealers, waar de bedrijfswagen wordt besteld, klaargemaakt en afgeleverd. Om de producten op de juiste plaats af leveren maken wij gebruik van betrouwbare partners.

Onze leveringsvoorwaarden
Contact

Kunnen we u ergens mee helpen?

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen.

Contactgegevens Stuur een e-mail
maps