Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands
Over Motexion

Werken bij Motexion?

Motexion vindt zijn oorsprong in 1993 onder de naam Modul Protection. Sinds 2005 is de naam veranderd in Motexion en zijn we uitgegroeid naar een bedrijf waar dagelijks tussen de 50 en 100 mensen met enthousiasme aan het werk zijn.

Wij verkopen een breed scala aan producten voor de bescherming van de bestelwagen. Daarbij wordt gekeken naar de auto, de lading en de inzittende. Het assortiment van Motexion bestaat uit vloerplaten, wandbekleding, bindlattensets, wielkasten, raambeveiliging, secuwanden en accessoires. De meeste producten worden door ons zelf gemaakt en andere producten kopen wij kant-en-klaar in.

Wij zijn een no-nonsens bedrijf dat goed zorgt voor onze mensen. Wij vinden het belangrijk dat jij als medewerker het naar je zin hebt bij ons. Twee belangrijke pijlers zijn voor ons:

• Ons bedrijf is niets meer dan de mensen die er werken. We willen een bedrijf zijn om trots op te zijn.
• Werken mag leuk zijn. Als je iets doet wat leuk is dan houd je het langer vol.

Wat kun je van ons verwachten?

Goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer, een platte organisatie en verschillende extra’s zoals bedrijfsfruit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Motexion?

Neem contact op met Yenthe Raaphorst-Arons van Personeelszaken via 010-5928383 of stuur een open sollicitatie via deze button.

Stuur een e-mail

Vacature

International Accountmanager

Motexion Equipment is vooraanstaande (OEM) leverancier voor laadruimte bescherming. Om onze groei-ambities te realiseren willen wij ons team in Vlaardingen versterken met een ambitieuze International Accountmanager die verantwoording gaat dragen voor één van onze business units.

Het takenpakket omvat:
1. Het kunnen lezen en schrijven met de ICT-systemen van grote autoconstructeurs en deze synchroon laten lopen met het ERP programma van Motexion. Maar ook de communicatie en het voeren van onderhandelingen met OEM klanten. Passend bij de ‘customer intimacy positie’ die Motexion continu nastreeft. Dit is dermate belangrijk voor de onderneming dat ervaring hiermee een must is. Uiteraard behoren ook de contacten met inkoop, kwaliteit en logistiek bij onze klanten tot de dagelijkse werkzaamheden.
2. Afstemming met inkoop, productieplanning, proces-, en productontwikkeling en kwaliteit om flexibel te acteren naar onze klanten.
3. Het uitwerken van aanvragen van klanten en het verzorgen van commerciële aanbiedingen. Dus een gezond gevoel voor commercie en kennis van techniek en kwaliteitseisen zijn vereisten.

Hoe doe je dit in de praktijk:

Als Accountmanager onderhoud je relaties met bestaande OEM klanten binnen de regio west Europa. De Accountmanager verkoopt en adviseert de klanten over Motexion producten en services, met als doel uitbreiding en versterking van de bestaande marktpositie. Het benaderen van nieuwe klanten behoort uiteraard ook tot het takenpakket.
De Accountmanager stelt een verkoopplan op en zorgt voor realiseren van de gestelde commerciële doelstellingen met betrekking tot volume, omzet, marge en assortiment. Je bent als persoon van nature iemand die makkelijk kan communiceren en schakelen in diverse situaties, weet met weerstanden om te gaan en zo de mensen voor je te winnen. Jij bent de aanvoerder van je team en kan iedereen in zijn rol zich gewaardeerd laten voelen en de kansen te geven om als persoon verder te.groeien.

Wij vragen
• Hbo/wo-geschoold, bijvoorbeeld technisch, bedrijfskundig of commercieel
• Minimaal 5 jaar ervaring in OEM omgeving
• Communicatief (Nederlands en Engels), analytisch en commercieel sterk
• Duits en/of Frans zijn een pré
• Coachend leiderschap met een duidelijke visie

Wij bieden:
Wat we bieden is een positie in een gezonde onderneming met een groeistrategie. Tot je beschikking staat een enthousiast team van collega’s waarin het motto “werken mag leuk zijn“ hoog in het vaandel staat. Uiteraard zullen beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de verantwoordelijkheid van deze functie zijn. Ontwikkelingsmogelijkheden bieden we door middel van coaching of het volgen van opleidingen.
Procedure:
De procedure is ingericht op een zo spoedig mogelijke indiensttreding. Als je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor deze positie, nodigen we je van harte uit om te reageren.

Voor meer informatie over Motexion verwijzen we u naar www.motexion.nl. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Yenthe Raaphorst-Arons of Rob van Duijnen (robvanduijnen@motexion.nl) of stuur je CV naar Yente Raaphorst-Arons (yenthearons@motexion.nl)

Motexion Equipment
Vacature

Productiemedewerker

Regelmatig zoeken wij Productiemedewerkers. Vind jij het prettig om te werken in een productieomgeving, kun je goed zelfstandig werken en is het geen probleem om gedurende de dag hetzelfde werk te doen? Dan is de functie van productiemedewerker echt iets voor jou!

Het productiewerk dat je gaat uitvoeren is gericht op het produceren van diverse type producten. Wij leveren een compleet programma voor de bescherming van de bedrijfswagen. Ons assortiment bestaat uit vloerplaten, wandbekleding, bindlattensets, wielkasten, raambeveiliging, secuwanden en accessoires……

Wij zijn een no-nonsens bedrijf dat goed zorgt voor onze mensen. Wij vinden het belangrijk dat jij als medewerker het naar je zin hebt bij ons. Twee belangrijke pijlers zijn voor ons:

• Ons bedrijf is niets meer dan de mensen die er werken. We willen een bedrijf zijn om trots op te zijn.
• Werken mag leuk zijn. Als je iets doet wat leuk is dan houd je het langer vol.

Wat kun je van ons verwachten?

Goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer, een platte organisatie en verschillende extra’s zoals bedrijfsfruit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Motexion?

Neem contact op met Yenthe Raaphorst-Arons van Personeelszaken via 010-5928383 of stuur een mail naar yenthe@motexion.nl