Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands
Onze producten

Een compleet assortiment voor uw bedrijfswagen

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen. Het gebruik van onze producten voorkomt schade aan de lading, de bedrijfswagen en de inzittende. Ons gamma wordt geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen, in kant-en-klare pakketten, die zich dankzij hun perfecte pasvorm makkelijk laten monteren. De juiste producten, op de juiste tijd, op de juiste plaats, daar ligt voor ons de uitdaging.

Heb je vragen over onze producten of over het inrichten van bedrijfswagens? Dan horen we graag van je!
Neem contact met ons op
Over Motexion

De vier zekerheden van Motexion

breed assortiment beschermende producten

Onze producten zijn beschermend en we hebben er een breed assortiment in.Onze producten zijn beschermend en we hebben er een breed assortiment in.Onze producten zijn beschermend en we hebben er een breed assortiment in.Onze producten zijn beschermend en we hebben er een breed assortiment in.

hoogwaardige kwaliteit

Al onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.Al onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.Al onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.Al onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

met oog voor detail vormgegeven

Al onze producten zijn vormgegeven met bijzonder oog voor detail.Al onze producten zijn vormgegeven met bijzonder oog voor detail.Al onze producten zijn vormgegeven met bijzonder oog voor detail.Al onze producten zijn vormgegeven met bijzonder oog voor detail.

functioneel, afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker

Al onze producten zijn volledig afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker, en daardoor bijzonder functioneel.Al onze producten zijn volledig afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker, en daardoor bijzonder functioneel.Al onze producten zijn volledig afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker, en daardoor bijzonder functioneel.Al onze producten zijn volledig afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker, en daardoor bijzonder functioneel.

Leveringsprogramma

Innovatieve montageoplossingen op detailniveau

We doen er bij Motexion alles aan om de productiekosten te beperken en montagetijd te verkorten, zonder de kwaliteit van onze oplossingen uit het oog te verliezen. Efficiëntie is een belangrijk gegeven.

Onze producten worden daarom maximaal montageklaar opgeleverd, geheel voorbereid met voorgeboorde bevestigingsgaten. We houden daarbij rekening met kabelgoten, kwetsbare delen, wielkasten en de benzinetank. Ons productieproces is bijzonder nauwkeurig. Alles wordt computergestuurd gefreesd en machinaal geproduceerd.

Informeren
Onze klanten

Onze klanten in de automotive branche

Wij ontwikkelen kant-en-klare oplossingen voor autofabrikanten, auto-importeurs en autodealers, om bedrijfswagens optimaal te voorzien van beschermende ‘binnenbekleding’.

Contact

Kunnen we je ergens mee helpen?

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen.

Contactgegevens Stuur een e-mail