Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands
Over Motexion

Nieuws

Het EK komt er aan!

Doe mee met de Motexion voetbal poule

Heeft u ‘m al? Die mooie poster voor aan de muur, of op een deur! Alle wedstrijden met data, tijden en uitslagen in een overzicht. Leuk om op kantoor, in magazijn, of waar dan ook zodat u met collega’s de wedstrijden kunt voor- en nabespreken!

Klanten van Motexion krijgen m via de post en daarbij ook direct de uitnodiging om mee te doen aan de Motexion EK-voetbal poule. U speelt kosteloos mee en maakt kans op leuke prijzen.
Aanmelden gaat via de link hieronder of QR-code elders op de site en werkt het beste als u vervolgens de app download, maar via de browser op uw PC kan ook.
Als u een account aangemaakt heeft kunt u alle wedstrijden voorspellen en de vragen beantwoorden. De app houdt u realtime op de hoogte van uw scores. Doe dit voor het EK begint (14 juni) en doe meer met Motexion!

Motexion loopt “De Mooiste”

En of het mooi was!

Op zondag 14 april vond in Rotterdam de marathon plaats. 4 Motexion- collega’s hebben zich om laten praten en in estafette de marathon gelopen.

Een fantastisch evenement in de stad: Meer dan 17000 lopers, een mooi zonnetje en honderdduizenden supporters langs het parcours.
Als eerste de beurt aan Yenthe; over de Erasmusbrug, langs de Kuip opweg naar Bert. Die vertrok richting de Slinge en rond het Zuiderpark, waar Mark klaar stond om terug naar het centrum te gaan. Daar stond, achter de Kubuswoningen, Bas klaar voor het laatste stuk rond Kralingsebos terug naar de Coolsingel!
Na de finish een welverdiend biertje en de afspraak dat we volgend jaar zeker terug komen!

Motexion Protective Products

Bode Heijmans stopt ermee

Donderdag 29 februari, heeft firma Heijmans uit Brielle voor de laatste keer alle vloeren, wandbekleding en andere betimmeringen rondgebracht door Nederland.

Na bijna 40 jaar komt er een eind aan de dienstverlening van Fa. Heijmans. Niet omdat we niet meer tevreden zijn, maar omdat Koos graag binnenkort met pensioen wil.
Per 1 maart zijn alle activiteiten, chauffeurs en een deel van het wagenpark overgegaan naar Bode Scholten uit Zoetermeer. Zij zullen de dienstverlening voortzetten zoals u van ons gewend bent en samen zien waar we kunnen verbeteren. Misschien een andere auto, maar grote kans dat u een vertrouwd gezicht als bezorger aan de deur krijgt.
Bode Scholten is een transportbedrijf met ruim 80 vrachtwagens en een dekkend netwerk voor de gehele Benelux. Wij zijn blij met deze ontwikkeling en kijken met vertrouwen naar de toekomst en de samenwerking met Bode Scholten.
Motexion dankt firma Heijmans en de chauffeurs voor 40jaar service en vriendschap.

Motexion Protective Products

Nieuwe machine geleverd

Gisteren is er bij ons een nieuwe machine geleverd. Hiermee breiden wij onze capaciteit wederom uit.

Deze is speciaal voor het bewerken en snijden van kunststof en rubber. Nu deden we dat op een van onze andere machines, maar deze nieuwe is beter en sneller en we kunnen de andere machines nu gewoon inzetten voor vloeren en wanden. Gezien de drukte dit jaar is dit geen overbodige luxe.
We verwachten dat de machine later deze maand operationeel is. Een goede stap in capaciteit en professionele afwerking.

Onze klanten

Onze klanten in de automotive branche

Wij ontwikkelen kant-en-klare oplossingen voor autofabrikanten, auto-importeurs en autodealers, om bedrijfswagens optimaal te beschermen. Niet alleen de beschermende ‘binnenbekleding’ in vele uitvoeringen en materialen, ook voor de buitenzijde denken wij graag met u mee.