Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands
Over Motexion

Nieuws

Motexion Equipment

nieuwe collega

Graag stellen wij u onze nieuwe collega voor. Kristoff Duval is afgelopen september ons team komen versterken als International Accountmanager.

Hij zal zich voor Motexion Equipment in het contact met de klanten onderhouden en uitbreiden van ons internationale netwerk.

Kristof komt uit België, spreekt z’n talen en heeft jarenlange ervaring in Automotive. Thuis heeft hij een vrouw en 2 kids en sleutelt hij graag aan oldtimers.
Wij wensen Kristoff succes en veel werkplezier!

Kerst 2023

Feestdagen in december

Dit jaar vallen de kerstdagen in week 52 op maandag en dinsdag. Bij Motexion zal deze hele week de productie en logistiek gesloten zijn.

Dit beïnvloed uiteraard de levertijden. Let dus goed op uw opdrachtbevestiging in deze periode.
Telefonisch zijn we op 27,28 en 29 december wel bereikbaar.
Op dinsdag 2 januari gaan we dan weer op volle kracht voor u aan de slag!

Voorbeelden

Laat u inspireren

Wist u dat we voor vrijwel alle modellen een aparte pagina hebben gemaakt met voorbeelden en ideeën om de laadruimte van uw bedrijfswagens netjes in te richten?

U kunt samen met uw klant bekijken wat het best past bij zijn of haar wensen of een foto gebruiken voor bij een offerte. De model-pagina’s zijn ook bereikbaar vanuit onze dealersite. Als u bezig bent met het configureren kunt u direct naar de juiste pagina.

Onze klanten

Onze klanten in de automotive branche

Wij ontwikkelen kant-en-klare oplossingen voor autofabrikanten, auto-importeurs en autodealers, om bedrijfswagens optimaal te beschermen. Niet alleen de beschermende ‘binnenbekleding’ in vele uitvoeringen en materialen, ook voor de buitenzijde denken wij graag met u mee.