Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands
Over Motexion

Nieuws

Motexion loopt “De Mooiste”

Motexion loopt “De Mooiste”

Op zondag 14 april vindt in Rotterdam de marathon plaats.

Een fantastisch evenement in de stad en zeker het bezoeken waard! In een mooi zonnetje, duizenden lopers over de Erasmusbrug, opzwepende muziek en tienduizenden supporters langs het parcours.
Dit jaar hebben 4 Motexion- collega’s zich om laten praten om in estafette de marathon te volbrengen. Yenthe, Bert, Mark en Bas zullen “de Mooiste” gaan lopen!
Wij roepen iedereen op ons aan te komen moedigen op 14 april. Kan zijn dat we deze prestatie nog koppelen aan een goed doel, dan doen we graag een beroep op u. Ideeën of initiatieven worden gewaardeerd.

Motexion Protective Products

Bode Heijmans stopt ermee

Donderdag 29 februari, heeft firma Heijmans uit Brielle voor de laatste keer alle vloeren, wandbekleding en andere betimmeringen rondgebracht door Nederland.

Na bijna 40 jaar komt er een eind aan de dienstverlening van Fa. Heijmans. Niet omdat we niet meer tevreden zijn, maar omdat Koos graag binnenkort met pensioen wil.
Per 1 maart zijn alle activiteiten, chauffeurs en een deel van het wagenpark overgegaan naar Bode Scholten uit Zoetermeer. Zij zullen de dienstverlening voortzetten zoals u van ons gewend bent en samen zien waar we kunnen verbeteren. Misschien een andere auto, maar grote kans dat u een vertrouwd gezicht als bezorger aan de deur krijgt.
Bode Scholten is een transportbedrijf met ruim 80 vrachtwagens en een dekkend netwerk voor de gehele Benelux. Wij zijn blij met deze ontwikkeling en kijken met vertrouwen naar de toekomst en de samenwerking met Bode Scholten.
Motexion dankt firma Heijmans en de chauffeurs voor 40jaar service en vriendschap.

Motexion Protective Products

Nieuwe machine geleverd

Gisteren is er bij ons een nieuwe machine geleverd. Hiermee breiden wij onze capaciteit wederom uit.

Deze is speciaal voor het bewerken en snijden van kunststof en rubber. Nu deden we dat op een van onze andere machines, maar deze nieuwe is beter en sneller en we kunnen de andere machines nu gewoon inzetten voor vloeren en wanden. Gezien de drukte dit jaar is dit geen overbodige luxe.
We verwachten dat de machine later deze maand operationeel is. Een goede stap in capaciteit en professionele afwerking.

Onze klanten

Onze klanten in de automotive branche

Wij ontwikkelen kant-en-klare oplossingen voor autofabrikanten, auto-importeurs en autodealers, om bedrijfswagens optimaal te beschermen. Niet alleen de beschermende ‘binnenbekleding’ in vele uitvoeringen en materialen, ook voor de buitenzijde denken wij graag met u mee.