Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands
Over Motexion

Samen ontwikkelen we perfectie

Bij Motexion zijn we altijd op zoek naar verbetering. Hoe kunnen we een nog veiliger, sterker en duurzamer product ontwikkelen? Continu zijn we op zoek naar mogelijkheden om onze producten verder te verbeteren in kwaliteit en gebruikersgemak. Door nieuwe materialen te testen en slimmere montagemethodes te ontwikkelen. Dat doen we samen met ons deskundige team en partners in de markt. Want samen ontwikkelen we perfectie.

Productie

Productie in eigen beheer

Wij produceren alles zelf en werken alleen met de beste materialen. Zo waarborgen we de kwaliteit van ons assortiment. Dat merkt u.

Aan al onze producten is aandacht en zorg besteed. Met productie in onze eigen bedrijven kunnen we snel schakelen en anticiperen op speciale verzoeken, trends en ontwikkelingen. Dat maakt Motexion een flexibele partner in de productie en levering van beschermende binnenbekleding voor uw bedrijfswagens. In serieproductie voor de autofabrikant of speciale uitvoeringen voor een dealer.

Meer over productie

Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg

Om de kwaliteit van onze producten, dienstverlening en organisatie te waarborgen en continu te verbeteren, hechten we veel waarde aan certificeringen en keurmerken. Ons kwaliteitshandboek (ISO 9001:2015) geldt hierbij als basis.

Het uit Noord-Europa afkomstige hout waarmee we werken, voldoet aan de eisen van EUTR. Ook voor de overige producten maken we gebruik van de beste materialen met de juiste duurzaamheidskeurmerken. Al onze toeleveranciers zijn FSC- of PEFC-gecertificeerd. Zo doen we er alles aan, van inkoop tot productie, om kwalitatieve oplossingen te ontwikkelen.

Oog voor mens en natuur

Duurzame materialen

Al onze producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal. We ontwikkelen solide oplossingen, met oog voor mens en natuur. Dat doen we met hout en multiplex uit aantoonbaar verantwoord beheerde bossen. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, stellen we de kwaliteit van onze producten veilig.

Meer over duurzame materialen
Team

Wie is wie

Ontmoet de leden van het Motexion team.

Historie

Hoe zijn we hier gekomen?

Motexion is nog relatief jong, maar heeft z’n plaats in de markt inmiddels wel verdiend. We zijn trots op de klanten, die we mogen bedienen en de groei, die dat met zich meegebracht heeft. Enkele hoogtepunten op een rijtje:

 • 1993
  Geboorte van Modul Protection in Maassluis.
 • 1998
  Productie van vloerplaten en wanden wordt geautomatiseerd met een eerste CNC-machine.
 • 2002
  Verhuizing naar de Bellstraat in Vlaardingen.
 • 2005
  Naamswijziging : Modul Protection wordt Motexion.
 • 2008
  Uitbreiding van productiecapaciteit met volautomatische CNC machine.
 • 2011
  Uitbreiding van het pand met een extra opslag voor basismaterialen.
 • 2014
  Opening van het verkoopkantoor in Frankrijk.
 • 2017
  Start 2e productie locatie. Op 200m van huidige pand
 • 2020
  Start nieuwe productie locatie in UK.