Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Nederlands

Vacature

Productie medewerker

Functieomschrijving

Het productiewerk wat je gaat uitvoeren is gericht op het produceren van diverse type producten. Wij leveren een compleet programma voor de bescherming van de bedrijfswagen.

Ons assortiment bestaat uit vloerplaten, wandbekleding, bindlattensets, wielkasten, raambeveiliging, secuwanden en accessoires. Sommige producten worden door ons zelf gemaakt en andere producten worden kant-en-klaar ingekocht. Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelwagens. Een aantal producten wordt gemaakt door middel van een CNC-machine.

Wie ben jij?

Ten eerste vind je het prettig om te werken binnen een productieomgeving. Je bent in staat zelfstandig te werken en vindt het geen probleem om gedurende de dag dezelfde soort werkzaamheden uit te voeren.

Je beheerst de Nederlandse taal en kunt secuur werken. Bij ons wordt gewerkt in een dagdienst van 8.00 tot 16.30 uur of in een 2-ploegendienst waarbij je de ene week van 6.00 tot 14.30 uur werkt en de andere week van 14.30 uur tot 23.00 uur. Omdat de ochtendploeg om 6.00 uur begint, is het belangrijk dat je op eigen gelegenheid naar de locatie kunt komen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent maandag tot en met vrijdag beschikbaar en vindt het geen probleem om in een 2-ploegendienst te werken Bij voorkeur heb je ervaring in een productieomgeving en ben je in het bezit van een VCA certificaat. Ervaring met een CNC-machine is mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?

Je wordt betaald conform de cao voor Technische Groothandel. Voor 7.00 uur en na 18.00 uur ontvang je toeslag van 50%.

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Yenthe Raaphorst-Arons van Personeelszaken via 010-5928383.

Wil je solliciteren op deze functie klik dan op de button. Wij nemen na je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatureoverzicht