Waar ben je naar op zoek?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen

Beste bescherming tijdens transport

Motexion is gespecialiseerd in de levering van
beschermende ‘binnenbekleding’ voor ieder type
bedrijfswagen.

About Motexion

Functional protection with eye for detail.

At Motexion we’re pleased to help you protecting your company vehicle. Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s accessoires om deze optimaal te beschermen.

Het gebruik van onze producten voorkomt schade aan de bedrijfswagen, de inzittenden en de lading. Ons gamma wordt geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen, in kant-en-klare pakketten, die zich dankzij hun perfecte pasvorm makkelijk laten monteren.

Leer ons beter kennen
Levering

Goed georganiseerde logistiek

Wij leveren het juiste product, op het juiste tijdstip, op de juiste plaats. Uw producten worden zorgvuldig verpakt en voorzien van labels met praktische productinformatie, zoals artikel- en ordernummer, maar ook het kenteken of de klantnaam als u dat wenst. Handig om uw bestellingen te traceren. Bij ons logistieke apparaat draait alles om snelheid en efficiëntie. Alle bestellingen worden snel geproduceerd en verzonden. Bij grotere series stemmen we de levertijd af met de klant. In Nederland werken we met onze eigen transportdienst en daarbuiten met betrouwbare partners.

Alles over deze leveringen
Onze kracht

Daarom Motexion

Breed assortiment beschermende producten
Hoogwaardige kwaliteit
Met oog voor detail vormgegeven
Functioneel, afgestemd op de eindgebruiker
Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij Motexion helpen wij u graag met het beschermen van uw bedrijfswagen.
Wij ontwikkelen en produceren voor alle merken en modellen bestelauto’s <3500kg een compleet assortiment van accessoires om deze optimaal te beschermen.

Contactgegevens Stuur een e-mail